Työturvallisuuskorttikoulutukset

Järjestämme kaikille toimialoille avoimia työturvallisuuskorttikoulutuksia ja yrityskohtaisesti räätälöityjä -koulutuksia. Erityisosaamisalueena ovat teknologiateollisuuden yritykset. Räätälöidyt yrityskohtaiset koulutukset suunnitellaan yrityksen tarpeiden mukaisesti ja koulutukset voidaan toteuttaa myös asiakkaan tiloissa. Käytössämme on myös koulutuksessa tarvittavat AV-välineet. Kouluttajalla on pitkän työturvallisuuskokemuksen lisäksi ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys.

 

Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät

Tarjoamme neuvonta- ja tukipalveluita pk-yrityksille ja muille organisaatioille työturvallisuusjohtamiseen ja työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän rakentamiseen. Palvelumme perustuvat ISO 45001 standardiin.

Palveluihimme kuuluvat mm.:

  • Neuvonta ja koulutus
  • Arvioinnit ja auditoinnit
  • Resurssituki järjestelmän rakentamiseen
  • Jälleenmyyntisopimus Arter Oy:n IMS- ja ARC-ohjelmistojen myynnistä, konsultoinnista ja kouluttamisesta (toimintajärjestelmien hallinta- ja toimintojen mallinnusohjelmisto). https://www.arter.fi/

Voimme tarjota ISO 45001 standardiin pohjautuvan työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän rakentamiseen kokonaispalvelua, joka käsittää:

  • ​Koulutus-, neuvonta- ja resurssipalvelun järjestelmien rakentamiseen ja sisäisiin auditointeihin
  • Arter:in IMS-ohjelmiston ja koulutuksen sen käyttöön (IMS-ohjelmisto on selainpohjainen ratkaisu laadunhallinta-, toiminta- ja johtamisjärjestelmän kehitysalustaksi)
  • Asiantuntijaresurssin hankkeen rahoitusvaihtoehtojen selvittämiseen ja hankkeen hallinnointiin aina sen valmistelusta loppuun saattamiseen asti

Lisätietoja: Riku Kuikka, riku.kuikka(at)armentum.fi , puh. 050 511 0834 tai Jarmo Renvall, jarmo.renvall(at)armentum.fi , puh. 050 511 0835

 

 

Palvelut

HANKEPALVELUT

Armentumin kautta saat kokeneen asiantuntijaresurssin erilaisten hankkeiden rahoitusvaihtoehtojen selvittämiseen ja hallinnointiin aina hankkeen valmistelusta sen loppuun saattamiseen asti.

Lue lisää

 

 

IMS- ja ARC-ohjelmistot

Armentum on Arter Oy:n IMS- ja ARC ohjelmistojen jälleenmyyjä. IMS-ohjelmisto on selainpohjainen ratkaisu laadunhallinta-, toiminta- ja johtamisjärjestelmän kehitysalustaksi. ARC-ohjelmisto on muutosjohtamisen työkalu, jolla hallitaan isoja kokonaisuuksia ja kokonaisarkkitehtuuria.

Lue lisää

 

Laatujohtaminen

Tarjoamme pk-yrityksille ja muille organisaatioille laatujohtamisen asiantuntijapalveluita 

Lue lisää

Mekaniikkasuunnittelu

Tarjoamme mekaniikkasuunnittelupalveluita erityisesti teollisuuden kone- ja laitesuunnitteluun sekä tuotekehitysprojekteihin.

Lue lisää

Työturvallisuus

Tarjoamme työturvallisuuskorttikoulutuksia ja työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmien rakentamiseen asiantuntijapalveluita.

Lue lisää

Ympäristö- ja kestävän johtamisen palvelut

Tarjoamme Ekokompassi ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmien neuvonta-, koulutus- ja auditointipalveluita sekä kestävän johtamisen asiantuntijapalveluita.

Lue lisää

  • Armentum tarjoaa yrittäjähenkisille asiantuntijoille mahdollisuuden harjoittaa omaa liiketoimintaa

Contact us or leave a message

CAPTCHA
Varmistetaan ettei lomale lähetä spam-postia
3 + 8 =
Ratkaise laskutoimitus: Esim 1 + 3 vastaa 4